ALISA

Olen 18-vuotias lukiolainen keskeltä ei-mitään. Kuuntelemani musiikki on enimmäkseen metalli- ja rockpainotteista. Tykkään myös elokuvista, varsinkin Quentin Tarantinon, Tim Burtonin ja David Lynchin tekeleistä. Soitan kitaraa, piirrän ja valokuvauskin on kivaa. Ja tietenkin väkerrän kynsiä.

Alotettiin tää blogi Petran kanssa muutama vuosi sitten, koska tykättiin tehdä kynsiä ja on kiva esitellä muillekkin niitä tekeleitä. Myöhemmin sit Iitu liitty kirjottamaa, mikä tavallaa pelasti blogin olemassaolon.

Alunperin keskityin vaan tekokynsien tekemiseen, ja mun omat kynnet oli sisäänpäikasvaneet nysät. Kitaransoitto kuitenkin rajoitti aika radikaalisti mun kynsien pitutta ja tekokynsien käyttöä, ja välillä tykkäsin vain tehdä tekokynsiä, ilman aikomusta todellisuudessa käyttää niitä.  Ostin ekat kynsilakat joskus ala-asteella, mutta en juurikaan käyttänyt niitä, ja kynsiharrastus alkoi sitten vähän myöhemmin. Suurin osa lakoista on halpis- ja pikkulakkoja, en näe mitään eliittimerkkejä kovinkaan tärkeiksi. Tästä pääset postukseen vuoden 2013 kynsilakkakokoelmastani.
Ja mitä blogiin tulee, niin nykyään sillä tuntuu olevan enemmän tai vähemmän aktiivisia jaksoja, mutta jossei muuten niin mähän tänne ainakin kirjottelen.