24.2.2012

Valentines


Siinä heti ensimmäisessä kuvassa uusia lakkojani:) Ostin ne nyt hiihtolomaviikolla seppälästä:) Eli siis Wild And Mildin läpinäkyvä, musta ja kultainen hilelakka ja miss seleneltä vaaleansininen:) Miksköhän toi on vaihtanu nimensä eikä oo enään Wild And Crazy ? D: No, en ainakaan muuta eroa oo huomannu kun toi nimi, joten eipä sillä kai väliä:D
Seuraavaksi erittäin pieleen menneet Ystävänpäivä-kynteni:
Vaikka ne tossa kuvassa ehkä näyttäiskin vaan sulosilta ja viattomilta niin niiden kanssa eläminen yhen päivän ajan oli oikeeta tuskaa:D Jotenkin tosi outoa että näitä kynsiä oon suunnitellu kauemmin kuin mitään muita koskaan ja silti nää oli yhet kaikkein epäonnistuneimmista:D Oikeesti siitä on melkeen puol vuotta ku ostin noi sydäntarrat ja päätin säästää ne ystävänpäiväks ... :) Noi kynnet siis onnistu lähes kokonaan suunnitelmien mukaan mutta niissä on silti ihan liikaa hilettä ja liikaa kaikkea :D Pidin siis tosiaan noita vaan ystävänpäivän ajan ... :)

Sen jälkeen tein nämä:
En oo yleensä tehnyt mitään ton tapaisia ja oli ne ihan jees mutta ei silti tuntunu omilta:) Noi oli kuitenki semmoset joita oisin voinu käyttää aika kauanki koska ei ollu liian huomiota herättävät tms... Niille kuitenkin  tapahtui jotain aika mielenkiintosta koska yhtenä aamuna ku heräsin niin toi lakka oli tosta päästä parista sormesta ruvennu irtoomaan sellasina liuskoina D: Eli niinpä heitin niille lakoille hyvästit:))

Sitten päästäänkin näihin mun tänhetkisiin kynsiin, jonka tapasia tullaan mun blogauksissa vielä jatkossa varmasti näkemään:
Kuvassa se ei näy ihan kaikkein parhaiten (syynä ehkä mun pakkomielteeni muokata kaikkii kuvii ihan liikaa) mutta siis kynnen päähän oon tehny sivuttain liukuvärjäyksellä eri punasen sävyistä ns. ranskalaisen manikyyrin. Siihen päähän tein dotting toolilla noita seepraraidotuksia:) Nää on itseasiassa tosi hätäsesti tehty mutta ihastuin näihin sillee että aion tehä vielä ainakin ruskean ja sinisen sävyiset:) Seeprakuvion tilalla vois vaikka kokeilla ihan perus leopardikuviotakin tai mitä tahansa vaan keksii:) jos ei oo tota liukuvärjäystekniikkaa vielä ihan tajunnu tai haluu muuten vaan jotain selvennystä näiden kynsien tekoon niin voin myöhemmi tehä näihin tutorialin:))

Juu ei mulla nyt muuta:) paitsi että jess ollaan tavotettu 20lukijan raja:D!! Ja mein blogiin on ruvennu tulemaan iha kommenttejakin:Ddd! Eli siis kiitos kaikille siitä ja kiitos Petralle siitä että oot näköjää saanu taas aikaseks kirjotettuu tänne;D!
Heihei♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti