7.2.2012

Cold Sunny Afternoon

Hei vaan kaikille:D! Otsikko ehkä siten hämää ettei tuolla ulkona nyt niin kovin kylmä ole;D Viime viikolla oli pakkasta yli kaksi kertaa tämän verran:) Niille jotka ette ole huomanneet: Ulkoasumme on muuttunut!!:) Pyrimme muokkaamaan ulkoasua säännöllisesti esim vuodenaikojen sekä fiiliksien mukaan:D!

Lupasin tehdä tästä blogauksesta hieman pidemmän joten katotaan kuinka paljon saan vähäisistä aiheistani venytettyä juttua:D Voisin nyt vaikka kertoa kannanotto -kynsistäni! Tein siis vihreät kynnet jotka olivat hyvin yksinkertaiset, paria eri vihreän sävyä liukuvärjäyksellä sekä runsaasti kynsikoristeita:D Otin niillä vaisusti kantaa politiikkaan(;;; Jotta Alisa ei menettäisi hermoaan, en jatka siitä aiheesta enempää:D Niistä kynsistä ei kuitenkaan ole ainakaan nyt saatavilla kuvaa, ehkä jos joskus löytäisin USBini ja voisin siirtää koneelle:)

Tässä on siis kynteni pelkällä aluslakalla ( Kuva on reilun viikon vanha )

Jep, ne ovat kasvaneet uskomattoman paljon; juuri lueskelin ensimmäistä blogaustani tänne ja siinä olin juuri aloittamassa kasvatusprojektiani:D

Tässä nyt tämänhetkiset kynteni:

Kutsun näitä 'jääprinsessakynsiksi' ja ne ovat erittäin talviset:) Ne olivat myös hyvin yksinkertaiset tehdä! (Tässä siis kuvaa käyttämistäni tarvikkeista, lakkojen nimet lukevat kuvassa)

Aluksi laitoin läpinäkyvää aluslakkaa, jonka jälkeen sienellä tupsutin tuota helmeilevää valkoista:) Se ei kuitenkaan näy lopputuloksessa oikein yhtään.. Seuraavaksi tupsutin valkoista (ei tietenkään koko kynnen pituudelta) ja lisäsin märän lakan pinnalle hilettä :) Lisäsin vielä epämääräisessä järjestyksessä valkoisia helmenpuolikkaita sekä tähtikoristeita:)

Mielestäni nämä onnistuivat upeasti!:) Suunnittelin jo viime kuussa millaiset kynnet tekisin ystävänpäiväksi, saa nähdä pysynkö suunnitelmissani ja miten onnistuvat!:D Sen näette luultavasti seuraavassa blogauksessani:D

Heh, nyt kaikki vaan nauttimaan upeasta talvisesta säästä!!:))

2 kommenttia: