19.11.2012

Blah Blah Blah

Heipparallaa vaan kaikille♥ iitu ei oo kirjotellu piiiiiitkään aikaan:( nyyhkis! On ollu kauheesti kiireitä ja en oo vaan saanu aikaseks raahattuu itteeni tähän koneelle:) Ootan ihan innolla että rupeis jo satamaan lunta! Sit tulis heti sellane ilonen fiilis ja vois keskittyy Joulun odotukseen.. ja tietty tehä kaikkia talviaiheisia lakkauksia;)!!
 Siinä ekassa kuvassa oli mun "halloweenlakkaukset"! Yritin niistä tehä sellaset vähän synkän ja jännän oloset mut onhan ne myös ihan söpöt:D Toi tossa päässä on siis leopardikuvioo, vaikka Alisa sitä lehmäkuviokski ehti jo haukkua....
 Tossa on mun ihmeelliset lakkaukset:D En ihan tiedä mitä niiden oli tarkotus esittää ja eka olin ihan innoissani että 'hiuka näist tuli hienot' mut jo heti seuraavana päivänä ne rupes näyttää jotenki karmivilta... Ihan ku niis ois joku tauti tai jotain:D
 Siinä mun ihanat leopardikynteni!!!! Leopardikuvioo on niin törkeen hauskaa tehä dotting toolilla koska se on helppoo ja aika mahdotonta mennä pieleen:) Täytyy muuten muistaa postata taas kynsilakoista, sillä tossakin oon käyttäny tollasta mustaa ja vaaleenpunasta hilelakkaa, jotka on ihan törkeen sulosia!!
Eli ihan vaan tavallinen ranskis... Tää on jo toinen tällanen tänä syksynä!! Oon ruvennu huomaamaan että välillä tällanen yksinkertanen voi olla tosi tyylikäs:) Ja huomatkaa: mun kynsien kasvaminen on taas vauhdissa!

Täytys ruveta väsäämään uutta ulkoasua, Alisa ainaki toivo jotain talvista..:) Tuun taas piakkoin postaamaan, heti kun oon saanu jyrättyä ton koeviikon!

3 kommenttia:

 1. Yksinkertainen on välillä se paras vaihtoehto. Ja herranjestas, kun sun kynnet kasvaa nopeasti! Täällä on joku vähän kateellinen... Haluaisitkos käydä kurkkimassa mun blogia? :)

  kynsikynnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. ihanat noi leopardikynnet

  VastaaPoista
 3. MOI HAASTOIN TÄN TÄYSIN TUNTEMATTOMAN BLOGIN TEKEMÄÄ TÄN HAASTEEN http://wedontneedacure.blogspot.fi/2012/11/haaste.html

  VastaaPoista