13.6.2012

Ice Cream Rainbows

Hejjssan, eipä oo kukaan oikeen kirjotellu lähiaikoina, niin päivitämpä sitten jotain näiden nysäkynsieni puolelta. En oo varmaa koskaan laittanu tänne kuvaa mun kaikista kynsilakoista, mutta nyt kun oikein vaivauduin järjestelemään ja laskemaan ne, niin siinäpä kaikki 92 nätisti riveissä. En oo ihan varma että mistä näiden kerääminen lähti, yksi sieltä, toinen täältä ja hupss oho. Silti aina onnistun edelleen suunnistamaan kynsilakkaosastolle kahmimaan kaikkea kivaa. Kun saavutan 100 kynsilakan maagisen rajan, ajattelin himmata niiden hankkimista erittäin radikaalisti aka ostaa vain järkyttävän pakon edessä (ks. täydellisen maitokahvin värisen kynsilakan metsästys 8))
Selailin jotain kynsikuviani edellispäivänä, ja huomasin mun neonsateenkaariliukuvärjäystekokynnet, joista postaukseen pääset tästä. Satuin huomaamaan, että omistan nykyään kaikki samat sävyt ns. jäätelösävyinä, ja teimpä niillä sitten samanteemaiset. Näissä kynsissä on kuutta väriä, ja sain kaikki hyvin mahtumaan, mutta vanhoissa tekokynsissä oli vain viittä, mutta onnistuin silti lätkimään ne ihan olemattomasti ja vinosti. Näissä on päällä blingbling konad-kuvio, mutta uppoaa helposti sateenkaariporsasteluun.
Näitä ennen mulla oli tämmöset konadilla (yllätyyyyyyyys !) tehdyt leopardipitsisotkut, joiden piti olla alunperin vaan punaiset toimistokynnet, mutta tylsistyin. Keskellä siis kirkkaampi pinkki raita, jonka päälle oli harvinaisen haastavaa tähtätä kuviota (ks. mahdotonta tehdä jollekkin muulle) Lopulta alla oleva punainen näytti huonolta ja laitoin päälle pinkkiä graffitilakkaa, joka feilasi graffitoitumisessa ja jäi enimmäkseen vaan pinkiksi..


Tässäpä surullisesti harvinaisen hirvittävät kynnet, päätin vaan kokeilla ainoaa konad-kuviota jota en ole käyttänyt. Joku ihmeellinen kukkahöskä, ja koska en ole suurempi kukkaisten ystävä, en tule varmaankaan käytäämään tätä enää koskaan.Nämäpä on vain rumempi versio viime postauksen vastaavista pitsikynsistä, laitoinpa vain kun satuin tekemään.
Ajattelin tehdä tulevaisuudessa megakukkakynnet ihan vain itseäni ärsyttääkseni, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi vaivautua.

1 kommentti: