27.6.2012

Kiss The Sky

Sainpa siis aikaseksi ne hemmetin kukkakynnet, mitä kaavailin pakollisiksi tehä ainakin kerran kesällä. Ei noista tullu niin hirveet ku ajattelin (..koska maastoutin ton kukan jotenki niin taidokkaasti 8)) ja pystyin jopa pitää noita jonku aikaa.
Ää, en kestä ku nää kuvat ei mee sillee ku haluun, ja tonne välii jää aina tommone megatyhjyys. Tässäpä kuitenki mun juhannuskynnet, iha perus konadsotkuu. Tässä välissä mul oli kyl useemmat kynnet, mut aattelin et vois ruvet pitää jotai tasoo yllä eikä tunkee jokasii viidesekunni pikakynsii tänne. Ei nääkää muuten tässä olis, mut että saisitte verrata niitä taas mun edellisiin samanlaisiin tässä postauksessa.

Huoh, miksen voi ottaa kaikkii kuvia samoin päin ..
Näist tuli kuitenki vähä liia partykynnet et olisin voinu juoksennel vapaana metsää näiden kans. Tein äsken samallaiset, mut valkovioletit leopardikuviolla, mut nää on niin harvinaisen rumat, et ette taida nähdä näist kuvaa koskaa..Tässä kukkakynnet numero 2, ne jotenki kaatu siihen et en jaksanu tehä kaikkiin kynsiin, joten tein nämä nykyiset. Harkitsen ottavani nämä nykyiset pois kirjotettuani tän postauksen ja alottavani noi uudestaan. Äärimmäisen ei mun tyyliset ja havajikukat mut en ny sit tie.

Turhauduin siihen että teen melkein kaikki kynnet konadilla, enkä väännä itte mitään mystisiä kuvioita. Eksyin johonki tutoriaalii (jota ette nyt näe, koska voitte pysyä kuvitelmassa että nää meni ihan putkeen) ja päätin sit kokeilla sutata samantyyppisiä. Ongelma tuli aika ikävästi siinä kohtaa, että mulla ei ole ohutkärkistä mustaa, eikä dotting toolia, joten ette edes halua tietää miten väänsin noita mustia kiemuroita.

No, mut menen tästä vaihtamaan näitä kynsiä, näätte sitte seuraavasta postauksesta että tuliko niistä mimmosetkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti