27.5.2013

Wings Of Summer

Heissan
Saavuin taas tässä ihanan lämpimän lahnauspäiväni kunniaksi tulla postaamaan mun uudet kesäiset pastellisateenkaaikynnet. 
Nytkun oon lähiaikoina innostunut uudelleenluomaan mun vanhoja kynsiä, katselin mun aikaisempaa pastellisateenkaariliukuvärjäystä (tässä), ja päätin että sellaset on täydelliset kesänalotuskynnet.


Googlettelin jotain kivaa tapaa tehdä näistä jotenkin erilaiset kuin aikaisemmat, ja löysin tutorialin (jota en teille linkkaa, koska sen tekijällä oli hienot pitkät kynnet ja nää näyttäis säälittäviltä) jossa liukuvärjätessä värit levitettiin kaikki samaan aikaan, samalle sienenpalalle. Olin tosi skeptinen sen suhteen, koska olin tottunut tekemään liukuvärjäykset väri kerrallaan.
Päätin kuitenkin kokeilla, ja olin totaalisen ällistynyt kun kaikki värit liukuivat ihan täydellisesti, ilman sellaista rumaa sienenjälkirajaa (kuten näette esim niissä vanhoissa versioissa jos klikkaatte kuvaa isommaksi)
 

Oonkin aina miettinyt että miten ne täydelliset liukuvärjäykset syntyy. Taidankin mennä tekemään itselleni jotkun kivat liukuvärjäykset varpaankynsiinkin.

2 kommenttia: