11.10.2011

Pinkki toimii aina♥

Heiiii!!! Tämä onkin mun eka blogaus tänne:))♥ Välillä iskee kauhee inspiraatio uusiin kynsiin ja joskus tekis mieli jotain kirjotellakki, niin tännehän mä tulen sitten esittelemään aikaansaannoksiani:)
Yleensä mulla on koko ajan tekokynnet, mutta nyt päätin jonkin aikaa koittaa pärjätä ihan omilla:) Tässä siis kuvaa tämänhetkisistä kynsistä ja lakoista:


Nuo graffitilakathan ovat jo massaa, mikä on oikeestaan tosi hienoa. Saa hauskat ja mielenkiintoiset kynnet nopeasti pienellä vaivalla ja omaperäisyyttä voi korostaa leikittelemällä väriyhdistelmillä:) Tässä tapauksessa yhdistin kahta eri punertavan sävyä, eli kirkkaan pinkin ja vaaleanpunaisen:) Tuo La Femmen kynsilakka ei nyt ihan ole graffitilakkojen ohjeiden mukainen, mutta itse en oo huomannut mitään eroa siinä mitä aluslakkaa käyttää.. :) Tuon graffitilakan huono puoli on siveltimen 'kökkööntyminen', joka saattaa vähän haitata täydellisen lopputuloksen syntyä.
Hihi, toivottavasti ei haittaa vaikka tämä ensimmäinen kirjoitukseni ei ole kovin pitkä, lupaan ensi kerralla panostaa runsaammin:) Ensi kerta tulee olemaan heti kun saan inspiraatiota uusille kynsille!:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti