16.10.2011

VIIMEINKIN

On ollut pitkä tauko tässä kirjoittamisessa niinkuin tekokynsissäki. Koska kitaran soitto on osoittautunut mahdottomaksi tekokynsillä, en ole niitä voinut käyttää ja näinollen tehdä. Mutta nyt kun tulee syysloma päätin tehdä jämäkynsiin jotain jännää. Oon oppinu liimaamaan noita timantteja ilman että kaikkipaikat on täynnä liimaa joten tottakai niitäki piti käyttää.
*klikkaa isommaksi*

Kuvassa näkyykin jotenkuton että ihana kaikkikäyttöinen lumene hile on auttamattomasti LOPUSSA :( Nimettömän kynsi on valmiskynsi johon laitoin hileitä ja timantin, koska en löytänyt nimettömään sopivaa lakkaamatonta tekokynttä. Mutta oikeastaan näyttää kivemmalta noin ettei oo kaikki samanlaisia, vai ? Huomasin että on kivempaa tehdä vaan kynsiä kuin oikeestaan käyttää niitä :P Oikeasti nämäkään eivät ole kädessä, koska kynsiliima on loppu ja pitäisi ostaa lisää, joten ovat sinitarralla tuossa kuvassa mutta kuvitelkaa ettette tietäisi ;D
Ajattelin käyttää kaikki ylimääräiset kynnet ennen kuin ostan uudet, joten seuraavat saattavat olla hieman mielenkiintoiset. Yritän nyt tehdä kuitenkin vähän useammin jotain mistä voin tänne kirjottaa. Omat kynnet on pari kertaa jo ollut sen pituiset että sain niihin tehtyä jotain, mutta mun kynsiä ei vaan oo tarkoitettu olemaan pitkät ja oon leikannut ne melkein heti.
p.s. ja niille jotka eivät vielä huomanneet, MEILLÄ ON UUSI KIRJOITTAJA ! parteeeh

1 kommentti:

  1. Hihii noi on upeet!! Laitat si jotku kivat ens viikonlopuks (;;;

    VastaaPoista