23.12.2011

All we want is White Christmas

Hou Hou Hou ja Hyvää Joulua!!! Huomenna on jouluaatto ja sen teeman mukaisesti kirjoitan tämän blogauksen:) Sovittiin kavereiden kanssa että kaikki tekee Jouluksi jouluiset kynnet ja nyt esittelen teille omani:Tässä lakat ja muut:Noissa kuvissa ei nyt sitten taaskaan näy kynsilakkojen nimiä..... Itse asiassa jos selailee blogia taaksepäin, niin aikaisemmista blogauksista saattaa löytyä:)
Tein siis pitkästä aikaa valkoiset kynnet:) Mistelit tein peukalon ja nimettömän kynsiin. Valitettavasti ne hieman epäonnistuivat sillä päätin tehdä marjat koristehelmiä käyttämällä ja jostain syystä punainen väri helmissä levisi kastuessa :o Ovat nuo kuitenkin jouluiset:)

Olisi ihanaa jos oltaisiin saatu valkoinen Joulu, mutta valitettavasti tuolla näyttää aika harmaalta:/ Taidankin seuraavat kaksi päivää viettää sisällä vilkaisemattakaan ulos:)

Huomenna saan varmasti kavereilta joululahjoiksi kynsilakkoja ja muita kynsikoristeita:)! Niistä lisää sitten seuraavassa blogauksessa:) Saan myös uuden tietokoneen:)!Hihi nyt toivotan vielä Hyvää Joulua kaikille!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti