9.12.2011

Tutorial liukuvärjäyksestä:)

Heiii♥ Meiltä on pyydetty tutorialeja, joten päätin tehdä tällaisen:) Videotutorialin teon olen huomannut olevan jokseenkin vaativaa, joten sellaista tulossa vasta joskus myöhemmin:) Tässä esittelisin liukuvärjäystekniikan nyt kuvina!

Ensimmäiseksi tarvittavat välineet:


Eli eiväthän nuo helmet ole pakollisia, ellei suunnitelmissasi ole täysin samallaiset kynnet kuin nämä omani:)
Tärkeää on siis valita eri värisävyjä. Olen tehnyt tällaiset lähes samallaiset kynnet jo aikaisemmin (punaiset ja siniset, ne löytyvät aikaisemmista blogauksistamme!). Valitsin tässä erilaisia vihreän sävyjä. Erittäin hyödyllinen väline tässä olisi myös tuollainen sienen palanen. Se voi olla pesusienestä tai vaikka keittiösienestä. Itse käytin joskus aikaisemmin luomivärin laittoon tarkoitettua applikaattoria.

Laita lakkaa sienelle pieni kerros ennen tupsuttamista. Kuivuminen kerrosten välillä ei pitäisi kestää kauaa. Varo ettet laita lakkaa kerralla liikaa.


Nämä vaiheet voisivat myös tietysti olla erillisinä kuvina, mutta tämä saattaa olla nyt jopa selkeämpää.... (Todellisuudessa tietokoneeni netti ei kestäisi jos lataisin kaikki kuvat tähän blogiin yksitellen). Yritän nyt kuitenkin selittää nämä vaihe kerrallaan:

  1. Tämä vaihe ei ole pakollinen. Aluslakaksi kannattaa kuitenkin valita mahdollisimman vaalea väri, jotta liukuvärjäys onnistuisi. 
  2. Itse aloitin todella läpikuultavalla vihreän sävyllä. On todella tärkeää aloittaa vaaleimmalla. Tupsuta sienellä väriä lähes koko kynnen pituudelta.
  3. Seuraavaksi hieman tummempi väri. Tätä laitoin itse hieman yli puolen välin. Varmista kuitenkin ettet peitä edellistä lakkaa täysin.
  4. Sitten seuraa taas hieman tummempi. Tätä laitoin lähes puoleen väliin. Kerrosten kuivuminen ei kestä kauaa
  5. Ja taas yhä tummempaa....
  6. Lopuksi päähän kaikkein tumminta sävyä.
  7. Ja sitten oli tietysti pakko lisätä vielä hilettä:))
  8. Kaiken kruunaa pari helmeä ja tähdet jokaiseen ja väritön päällyslakka, jotta kyntesi pysyisivät mahdollisimman kauan kunnossa:))

Toivottavasti innostuit ja kokeilet itsekin!:) Jos on vielä jotain kysyttävää niin vastailen toki:) Tästä blogauksesta en tee sen pidempää, myöhemmin tässä kuussa tulossa kaikkea jouluista!! Loppuun vielä ns. taidekuva näistä kynsistä:

Hyvää Joulun odotusta kaikille!!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti