6.5.2012

Walk This Way

Hejssan !

Varotan jo tällee alkajaisiks et nää kynnet mitä on tulos ei oo kovin tajunnanräjäyttävii, ku ei oo ollu aikaa tehä oikee ajan kans mitää.. Täss nyt vaa tulee kaikkii mitä oon tehny joskus lähiaikoin..
 Vappuna tein sannille salamakynnet. Joskus olin yrittäny tota salamakuvioo, mut se ei ollu lähteny siitä konadlaatasta ni luulin ettei se toimi, mut ku huomasin et se toimiiki ni tein ittelleni samallaiset pinkki-keltasina ja manulle pinkki-kultaset :)
 Tämmöset pikakynnet, elämä ois vaan ollu parempaa ilman tota liilaa viivaa, se on liia räikee..

 Jäätelökynnet :) Oon joskus aikasemmi tehny samantyyppiset, mut keltasina ruskeelle pohjalle. Taitaa olla ainoot tässä postauksessa missä en oo käyttäny konadii.

 Okei angst, mun oli pakko jakaa tää tuska. Ostin seppäläst semmosen keltasen UV-lakan, en tosin sen takia et se oli hohtaa UV valossa, vaan koska se oli nii kivan kirkas. Tossa takanahan siis lukee et 'laita yksi ohut kerros ja anna sen kuivua. Halutessasi lisää enemmän kerroksia'. HALUTESSASI. Tossa alhaalla on kerros kerrokselta 6 kerrosta tota lakkaa. Öh, halutessani voin seitsemännen kerroksen jälkeen alkaan riehua koska se ei osoittanu mitään merkkejä siitä että se joskus ois peittävä. Otin lakat pois ja juoksin metsään. Seuraavana päivänä laitoin pari kerrosta valkoista alle ja sitten tätä kerroksen, ja elämä oli hyvää.

 Oon himoinnu uusia konadlaattoja, mutta en oo viitsinyt tilata. Stockmannilla on vaan kahta erillaista laattaa, ja toinen mulla oli ja toinen oli täynnä kukkia. Emilia oli sattumaltei bongannut porin ratsulasta kokonaisen hyllyllisen konadlaattoja, joten marssein sinne ostamaan m60 ja m14, jo mun aikasemmin tilattujen m57 ja Q1 kavereiks :)

 Oli pakko päästä kokeilemaan uusia laattoja, joten väänsin samana iltana äkkiä tämmöiset pilkkukynnet. Jotenkin tosi ei mun tyyliset, enkä jaksanut kattella päivää kauempaa.

 Tässä mun äsken tekemät kynnet, oli tietenki pakko änkee sin tommone konadtimantti, tosin hiukan väkisinväännetyn näkönen, mut liukuvärjäys onnistu iha jees o.o
Mullei oo koskaa mitää isoo tarinaa kerrottavan näist kynsist, et saatte kattel noit kuvii vaa ilma selityst mite sain hienon inspiraation kummin kaiman isotädin verhojen mallista.

1 kommentti: