21.4.2012

Springtime for everyone

Heiiii♥!!! Nyt on kulunut piiiitkä aika siitä kun viimeksi kirjotin tänne !!! Tässä on ollut välissä mm. koeviikko, joka on sitte hidastanu kynsiin panostamista/blogiin kirjottelua.. Ja vaikka on tässä aikaakin ollut niin inspiraatiot on ollu tosi hukassa:(! Tässä siis ensin mulla pari viikkoa sitte olleet kynnet:
En ees muista mistä sain noihin idean, mut pidin niist tosi paljon:D Itse asiassa toi tais olla pääosin semmosta lennossa suunnittelua, varsinki noiden rusettien osalta:D Ton tapaset vois tehä uudestaanki:)

Sitte meni noide jälkee ainaki viikko sillee että tein varmaa joka päivä erilaiset kynnet mut aina näin niis heti jtn vikaa (esim tylsät, väärän väriset lakat, hätäsesti tehdyt) ja otin ne pois ilman että ees ehein ottaa niist kuvaa...
Mut sit tossa ehkä viikko sitte tein nämä:

Ja niistä voi myös huomata : KYNTENI ON LYHENTYNY. Tosta keskisormen kynnestä katkes 4mm äikän tunnilla kun siirsin pöytää ja tartuin siihe sillee oudosti että pamautin kynteni suoraan johonki mystiseen lautaan:D Pienet raivarit pääs siinä äikän open ja mun luokkalaiste edessä, lopputunnin istuin hiljaa miettien mahdollisia itsemurhakeinoja...... No ei vaa:D!!! Päätin siis kumminki lyhentää kaikkia:) Noi äskeset kynnet siis on mun 'leopardi-pitsikynnet', tein ne dotting toolilla ja sit vaan lisäsin kaikkiin tommoset pikkuset timantit, keskisormeen tietty pinkin koska se on niin spessu::)
Koska viilasin mun kynsistä nyt lyhentäessäni tollaset vähän 'neliskanttisemmat' entisten pyöreiden sijaan, päätin kokeilla pitkästä aikaa muffinssikynsiä:

Nää kynnet on mulla nytki, ne oli tosi kiva tehä:) Tuskin kumminkaa jaksan näitä kovin kauaa kattoa... Näissä käytin siis taas dotting toolia, mutta noi keltaset tein koristelulakalla missä siis oli ohut sivellinosa:)

Vaikka en ookkaa pitkään aikaan kirjottanu ni tää jäi näköjää silti aika lyhyeks ... Selitänkin tähän vielä siis jotain turhaa:) Eli koska tän blogin ulkoasun muokkaaminen on jotenki näköjää kokonaa mun vastuulla (mikä johtuu varmaan siitä että Alisalla ja Petralla on molemmilla omat blogit, joten ei jaksa muokkailla tätäki) niin oon tässä tuskaillu tänki asian kanssa pitkän aikaa... Yhessä vaiheessa taisin uhota tekeväni uuden ulkoasun mm. joka vuodenajalle... Noh, on ollu tosi vaikeeta keksii 'keväinen' ulkoasu!! Varsinki ku Alisa inhoo kukkasii ja mä en viittis käyttää kauhee räikeitä värejä ja muutenki tuntuu oleva toi termi 'keväinen' jotenki hakusessa, sillä kun kattoo pihalle niiin siellä vaihtelee sateisesta aurinkoiseen ja hetken päästä näköjää sataaki jo lunta ... 
Nyt uhrasin 3 tuntia tän ulkoasun tekemiseeen ja oon kyl tosi tyytyväine sillä musta täst tuli hieno:D! 
Okei mut koitan kirjottaaa taas mahdollisimma pian::) ! Heiiippa♥

4 kommenttia:

 1. Nuo leopardipitsikynnet ovat kyllä ehdoton suosikkini (: vaikka kaikki kolme ovat hienoja! Nuo ensimmäisetkin ovat vallan ihanat.

  VastaaPoista
 2. juu täytyykin käydä kurkkaamassa:)!! ja kiitos:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kynsiä oot tehnyt:)
  Sulle on haaste mun blogissa: http://ourlifewithbeauty.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista