16.9.2012

Black Sunrise

Eipä oo haasteen loputtua tullu juurikaan postailtua. Mut nyt oon vääntässy lähiaikoin parit kynnet, jotka aattelin olevan ees vähän esittelemisen arvosii.
Ensimmäisenä Instagram-efektillä maustetut hilekynnet. En satu omistamaan minkäännäköisiä irtohileitä, joten oli aika vaivan takana töpötellä tota hilettä tohon niin paljon että sai pinnan edes vähän peittymään.


Toisena on mun mustan ranskiksen koristeeksi tekemät sutut, enpä jaksanut kauaa katsella, vaan tein päälle seuraavat kynnet kynsilakanpoistoaineen loputtua.


Kolmantena siis edellisten päälle tehdyt paardihilekynnet. Taas irtohileen omistamattomuuteni hankaloitti kynsien toteutusta ja sain töpötellä hilettä oikeen urakalla.. Näiden poistaminen oli muuten aika tuskaista.


Kuvasin kerrankin ostoksiani.. Tarttui siis mukaan parit lakat, ja oonkin kerinny testailemaan. Musta lakka, koska aikaisempi samanlainen on loppu (toimii hyvin konadissa). Violetti sattui vain olemaan halpa ja kiva, on muuten tosi peittävä yhdelläkin kerroksella. Punainen, koska mulla ei oikeastaan ollut normipunaista. Vaaleanpunainen, koska samantyyppinen oli loppu. On myös loistava pigmentti, yksi kerros riittää. Ja viimeisenä hileinen sininen, koska oli vaan järjettömän houkutteleva 8)
Kahmaisin myös aiemmin kyttäämäni konad-laatan, m84 siis kyseessä. Tykkäsin tähtikuviosta ja huulista niin paljon, että varmasti enimmäkseen käyttämättömäksi jäävät kukkakuviot eivät haitanneet...


Tein kännykkäni takakuoren teemaan kynnet. Konadillahan tuo leopardikuvio on tehty, mutta tajusin kuvion näyttävän kivemmalta jos sörkin väriä dotting toolilla kuvioiden keskelle. Jotenkin tuntuvat suurempi vaivaisilta siten, eikä vain konadilla hutaistuilta. Viilasin myöskin kynnet tottumaani pyöreämmiksi..


Ovat samat kynnet, sinisinä vaan. Pohjalla uusi sininen hilelakka. Ja taas halusin sörkkiä tummempaa sinistä keskelle. Tykkään tosipaljon tälläsistä leopardikynsistä :)

Siinä oliki sit jo kaikki, saa nähdä miten kynsien käy nyt kun jatkan kitaransoittoa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti