22.9.2012

It's time to find another road to follow.

DAY 30: inspired by A TUTORIAL


Okei eli valittin tollasen jännän kimaltavan raidallisen lakkausidean :) Kunhan kirjottelin erilaisia ehdotuksia randomisti youtubeen ja sitten valitsin sen perusteella että mikä sil hetkel teki mieli tehdä:) En ollu tällasta ennen tehny ni ehkä siks valittin... Oon ihan törkeen huono seuraamaan toisten ohjeita, ehkä just siks en kauheesti tutoriaalien avulla kynsiä lakkaile. Tossa siis värit mulla pysy suurin piirtein samana ja perusajatus, mutta en esimerkiks jaksanu ruveta tekemään tollasta aaltoilevaa muotoa, enkä tota kaarevaa viivaa(: 

DAY 31: RE-CREATE YOUR FAVOURITE CHALLENGE 
Tein siis uudelleen  päivän 17 eli glitterkynnet!!:) Tän haasteen aikana oon ihastunu ihan täysin glitterkynsiin ja tilasinki just netistä kauheen määrän uusia irtohileitä ja kynsitimantteja, en oikeesti malt oottaa että ne tulee D:: !! Nää lakkaukset on siis tavallaa vähä tollaset liukuvärjäystyyliset(: 

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ EN VOI USKOO ETTÄ TÄÄ OLI VIKA PÄIVÄ!!! :OOO mitäs miä nyt sit teen??:Dd laitan tähä heti perään tollasen hienon kollaasin niistä kaikista(: THAnx♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti