3.7.2013

Land Of Confusion

Ihastuttavaa heinäkuun alkua, apua, tää kesä menee niin nopeesti!

Halusin tehdä jotkut kivat lomailukynnet jotka eivät rapise ja tuhoudu hetkessä, ja avain tähän oli tietenkin glitter, jonka kynneltäpoistamishelvetti ei juuri houkuttele heti lakkauksia vaihtamaan. Onkohan mun inspiraatiotkin lähtenyt kesälomalle vai pidinkö mä näistä lakkauksistä niin paljon että halusin ne uudestaan kynsiini ? Nimittäin tästä postauksesta voitte bongata lähes identtiset tekeleet..

 Olin taas tavallaan luvannut itselleni etten missään mystisessä mielenhäiriössä mene napsimaan näitä lyhyiksi (kuten tällöin), mutta peruuttamaton on tapahtunut, osittain. Kovin hieno kontrasti tässä mun vasemman käden pyöreissä nysäkynsissä noihin oikean käden vähän pidempiin kulmikkaisiin kynsiin, mutta niin se vaan on että kun kitaraa on soitettava, sitä soitetaan.
Katsotaan kuinka kauan katselen tätä kaunista epäsymmetriaa, tähän mennessä oon ollut kyllä yllättävän tyytyväinen.


Halusin myös sisällyttää tähän postaukseen äsken tekemäni kynnet, jotka ovat luultavasti viidennetkymmenet samalla kaavalla tehdyt konad-leopardeilut, muttakun ne on niin nättejä ja helppo tehdä.. Pahoittelut kuvan tummudesta ja yleisestä laaduttomuudesta, täällä on pimeää.
Tutustu koko väriskaalaan, vaaleanpunaiset, keltaiset, punaiset, harmaat, ruskeat, tummanruskeat, pinkit, siniset + kaikki joita en ole täällä samanlaisuutensa takia esitellyt :D

4 kommenttia:

 1. Moi! Ihania kynsiä! Saako vielä kysyä, että mikä toi ekan kuvan glitter lakka on? Aivan upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on seppälästä ostettu wet n wildin, joku 'party of five glitters' niminen lakka :)

   Poista
 2. Saanko kysyä 58A että mihin sun We don't need a cure -blogi on kadonnut? :(( Itken verta.

  VastaaPoista
 3. Anteeksi nyt vasta tajusin lukea edellisen tekstin. Olen siis edellinen anonyymi. Harmi, että poistit sen, oli nimittäin mun lempiblogi.

  VastaaPoista