23.10.2013

Gina Tricot Nail Wraps

Eilen gina tricotissa harhauduin töllistelemään kynsitarroja. Joitan muita merkkejä on tullut kokeilltua vaihtelevin tuloksin, mutten ginan, joten kahmaisin siitä mukaani lähes ainoan kuvion jollaista en tekisi vähemmässä ajassa kuin tarrojen asettelua - brittilippukuvioiset, jollaisten itse tekemiseen mulla menis pieni ikuisuus.


Lopputulos on osittain muuta mitä kuva antaa ymmärtää. En tiedä onko tyhmyys mussa vai näiden kynsitarrojen suunnittelijoissa. Ei ole mitään mahdollisuutta että tarra näyttäisi minkään valtakunnan lipulta, elleivät käyttäjän kynnet ole yli kaksi senttiä pitkät.

Tuosta näkyy läpi se kohta missä mun oma kynsi päättyy. Harvemmin tulee vastaan sellaisia kolmen sentin kynsiä joista pystyy hahmottamaan mikä viivasotku tuossa oikeastaan on. Hemmetti soikoon - missään ei edes myydä noin pitkiä tekokynsiä. Ei noita kauheasti viitsisi mämmäköidä leikkaamalla alareunasta lyhyempää kun ei näitä muutenkaan ole laadulla pilattu.

 Paketti kuitenkin ilmoittaa että 'fits all tips & toes', joka on vähän tuulesta temmattu lupaus tälle kuviolle. Ja oikeastaan kaikki tarrat olivat lähes poikkeuksetta liian suuria mun jokaiselle kynnelle. Ennen postauksen kirjoittamista googlailin vähän muiden arvioita tarroista, ja eipä sielläkään kovin tyytyväisiä oltu. Huvituin myös hieman siitä että näiden kerrotaan sopivan myös varpaankynsille, ja mun oli pakko piruuttani kokeilla yhtä tarraa.
Ensinnäkin, kuka haluaa kynsitarrat varpaisiin? Toiseksi, kenen varpaankynnet voisivat mahdollisesti olla noin pitkät?
Tässä vielä tarroja ginan nettikaupassa, 'helppo poistaa' kuvauksen mukaan. Hurraa, koska ongelma kynsitarroissa onkin aina niiden poistaminen. not.
Näiden pysyvyydestä on vaikea sanoa, mutta musta vähän tuntuu ettei näiden kanssa paljoa käsiä kastella.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

1 kommentti:

  1. totta! aikamoista kuraa nuo, on tullut itsekkin ikävä kyllä kokeiltua :D

    VastaaPoista