16.11.2013

Out of Line

Viime postauksesta onkin ollut jo hetki aikaa, niiden tarrataisteluiden jälkeen en oo oikeen keksinyt mitään multimaalisia lakkauksia, mutta tässä nyt on muutamat aika perus.

 Mulla oli suunnitelmissa laittaa näihin vielä kaikenlaista kuvioo ja helmipallukkaa, mut pidin näistä tälläsinään niin paljon etten raaskinut sotkea niihin mitään :>

Tässä on toiset samantapaiset, tajusin vasta myöhemmin että nuo viivat eivät oikeastaan näytä seeprakuviolta kun niitä näkyy niin vähän, muutenkin nää oli aika masentavat.

Tässä mun tänhetkiset kynnet, jollasia täällä ei ollakkaan nähty kuin noin kakskymmentä. Tälläkertaa tein kuitenkin taustalle liukuvärjäyksen, jos se nyt edes näkyy. Mun dotting tool on hävinnyt jonnekkin ja jouduin tekemään nuo pallerot sellasella pyöreellä korviksella ja välillä ne riistäyty vähä käsistä (ks. nimetön) 

Suunnittelin tekeväni seuraavaksi jotkut kynnet jotka vaatis oikeesti vaivaa eikä vaan paria lakkaa ja konadia. Ostin myös eilen H&Mltä pimeessähohtavia kynsitarroja, postaan niistä kun oon testannu 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti