27.11.2013

Don't Stop Being Crazy

Blogipostauksen alottaminen ilman jotain tyhjänpäivästä 'heippaheitä' tai muuta vastaavaa on hankalaa, mutten viittis jokaista postausta samalla hei taassilla-alottaa. Tää olikin tosi mainio alotus että pääsen itse asiaan? Jeps.


Tällä kertaa mulla on vaan nämä yhdet kynnet esiteltävänä, mutta halusin kuitenkin postata ne nyt, enkä venailla jotain väkisinväännettyjä täytekynsiä näiden kaveriksi.
Oon viimeaikoina tehnyt perinpohjasia inspiraatiomatkoja instagramissa ja tumblrin ihmeellisessä mutta arvaamattomassa maailmassa, mut minkään multimaalisen syntymistä vasten, en oo saanut päätettyä millaset teen, ja sitten päätynyt joihinkin yksivärisiin väliaikaiskynsiin. 
Joskus aikaisemmin olin katsellut jotain unisiepparikynsiä ja ajatellut että ompas typerät, mutta kuitenkin tehtyäni sellaisen yhteen kynteen kokeiluksi niin ei se niin ruma sitten ollutkaan.. Oon aika yllättynyt mun piilevistä taidosta näiden tekemisen saralla, kun yleensä mun vapaan käden kuviot on tuhoon tuomittuja.
Eipä nuo silti nopeasti katsottuna näytä kuin viivakasalta, enkä edes tiedä näyttävätkö kuvassa samalta kuin luonnossa.
Ajattelin tehdä tästä jonkun tutorialin, mutta tulin siihen tulokseen että eiköhän tuosta nyt nää että mitä pitää tehdä..

2 kommenttia:

  1. te kaikki teette kyl ihan mahtavia kynsiä! monesti saanu itekki inspiraatiota omii kynsii :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos 8) kiva tietää ettei täällä vaan ittelleen kirjottele :D

      Poista