31.1.2014

Afterworld

Jaa hei taas pitkästä aikaa
Kaikki alkuvuoden kiireet on ryöstänyt mun kynsienlakkaus- ja bloggausajan, mutta nyt palautan blogin ajantasalle mun viimeaikojen kynsitapahtumilla..

Alkajaisiks mun seikkailut joululahjaks saamallani manikyyripaketilla, joka sisäls just noita perus värkkejä ranskalaisee manikyyriin. (Paitsi et hämmennyin vähän liikaa tost kynästä, lopulta mul valkeni et sil kuuluu värittää jotain kynnen sisäpuolta et se näyttäis vaaleemmalta (?)) 

 
En muutenkaan oo kauheesti nähnyt mitään manikyyritarroja tarpeellisiksi, koska yleensä ne syö aluslakat irrotettaessa. Näissä ei sitä onglemaa ollut, mutta nää oli suunniteltu aika epäkäytännöllisen pieniksi, hyvä jos yhdessä kynnessä meni päästä päähän.

Lopulta päädyin tekemään puolet ilman noita tarroja, mutta ihan kivat noista tuli. Tää taitaakin olla mun viimeinen kuva näistä pitkistä kynsistä. 

Muutama postaus sitten mainitsinkin mun tavasta saada yhtäkkiä tarpeekseni pitkistä kynsistä, ja tuossa hieman ennen vuoden loppua napsaisinkin ne yllättäen poikki. Oli siinäkin jotain tottumista kun oli tottunut näpläämään kynsillä kaikenlaista ja sitten olikin nää nysät millä naputella. Siinä meni samalla vähän into lakkaillakkin kun oli tottunut että oli enemmän tilaa vääntää kaikkea.

Tässä mun uudenvuodenkynnet, ne H&M pimeessä hohtavat kynsitarrat jotka mainitsin jossain aiemmassa postauksessa. Ihan mukavasti ne hohtelivat (paitsi yöllä kun pelästyin omia sormiani....), kestivätkin jopa jonkun aikaa, mut osasta näky aikas ikävästi läpi. Kaikkiin kynsiin ei kuitenkaan löytynyt sopivaa, mutta eihän sitä koskaan.

Tässä on kynnet jotka tein alkukuusta mätsäämään mun uuteen hiusväriin, ihan vaan perus liukuvärjäykset. 

Oon lakannut kynnet ehkä kerran tänävuonna, mut kyllä tää tästä kun aattelin kynsiä kasvattaa ylppäreihin ja semmosta. Blogin päivittely jatkuu kaiketi niin kuin ennenkin; niin usein kun ehtii ja näköjään vaan mun toimesta .... 

mietin muuten äsken onkohan kukaan koskaan käyttänyt noita tunnisteita tuolla reunassa..

2 kommenttia:

  1. sun hiukset aa aw ihanat sekosin xd ja kivoja kynsiä kans !

    VastaaPoista
  2. vähä kiva idea tehä kynnet hiuksiin sopiviksi, tosi kivan näköset! :-)

    VastaaPoista