1.3.2014

Uncommon Sense

Hiljaisen helmikuun voinen pistää monenmoisen penkkari- ja abeilusäädön ja lukuloman alkamisen piikkiin, mutta tulin taas katkaisemaan tän heitteillejätön. En mitäään ihan tajunnanräjäyttäviä kynsiä oo värkännyt, mutta tässä viimeisimmät tekeleet.

Jonain päivänä tutkin mun lakkojen hylkiöosastoa ja hypistelin kaikkia lakkoja joita ei juurikaan oo tullut käytettyä. Silmään pisti graffitilakka, ja muistelin miten se aikanaan oli maailman kolmastoista ihme, ja sille tehdyt kynnet aivan hardcore nail arttia. Ajattelin päästää sen pitkästä aikaa kynsille, mutta tein havainnon siitä, miksi sitä ei enää ole tullut käytettyä; jos ei kerro että sen kuuluu näyttää siltä, se on kaikkien silmissä vain ikävän näköistä mustaa suttua. Lakka palasi vähin äänin hylkiöiden joukkoon..


Oon nähnyt jonkin verran tämän tyyppisiä lakkauksia, ja halusin kokeilla miltä ne näyttää mun kynsissä. Totesin vaan että ne näyttää kauempaa katsottuna vaan mustalta lakkaukselta joka on kasvanut puoleen väliin kynttä, olisi kaiketi pitänyt laittaa alle muuta kuin kultaista. Nää on melkein niinkuin tän postauksen ekat kynnet, ja veikkaan että tälläisten esteettisyys piileekin pidemmissä kynsissä.


Tässä on mun tämänhetkiset, ansiokkaasti yli viikon lähes täydellisessä kunnossa pysyneet, glitterkynnet. Tein nämä alunperin silmällä pitäen viime lauantain Armin Van Buurenin keikkaa, nimittäin nämä yksilöt hohtavat pimeässä sekä UV-valossa ;) Mitään tavallista lakkaahan nämä eivät juuri sisällä, vain kaksi kerrosta läpinäkyvällä lakalla kiinnitettyä hilettä, kerroksen läpikuultavan keltaista UV-lakkaa sekä pari kerrosta pimeässä hohtavaa päällyslakkaa.

Hile on tosiaan ihan tavallista askarteluhilettä, eikä mitään spesiaalia kynsihilettä, tätä kun sattui saamaan viisi putelia sateenkaaren väreissä tigeristä parilla eurolla. Pimeässä hohtavaa lakkaa oon etsinyt jo jonkun aikaa, lopulta bongasin sellaisen H&Mltä, ja yllätyin kuinka hyvin tää toimii. Miinuspuolena vaan se että pelästyn omia käsiäni nukkuessani.....

4 kommenttia:

  1. Tää teidän blogi on aivan ihana. Teettekö muutakin kuin kynsiä, esim. hius- tai meikkijuttuja?

    VastaaPoista
  2. Kaipailisin kovasti myös petran ja iitun kynsiä tänne....Noi keltaset kynnet on ihanat!

    VastaaPoista
  3. kaipaan sun vanhaa blogia yhä </3

    VastaaPoista