25.4.2014

Ad Viventes

Hiljaiselosta huolimatta pohdin kokoajan että pitäis jatkaa aktiivisempaa bloggailua täällä kynsiblogin puolella, siinä vaan on se, että ei tänne kehtaa tulla kirjoittelemaan jos mulla ei ole kertakaikkiaan yhtään kuvaa kynsistä. Nykyään kun samat lakkaukset pysyy kauemmin kuin kaks päivää niin uusia ei tuu tehtyä niin usein kuin ennen.. Viime vuonna sen 31 day nail challengen aikaan tosiaan vaihdoin lakkauksia päivittäin, minkä takia mun kynnet olikin ihan haperat ja täynnä kaikkii halkeemii. Mutta tosiaan tässä parit tän kuun kynnet.

Viimeaikojen ebayhullaantumiseni tuloksena saapuneet kännykänkuoret inspasivat mua värkkäämään samanteemaiset kynnet, ja käyttämään pitkästä aikaa minkäänlaisia kynsikoristeita. Tosin kaikenmoisiin möykkyihin taas tottumattomuuden vuoksi ne tuli nypittyä irti seuraavan vuorokauden sisällä jonka vuoksi lakkaukset olivat harvinaisen lyhytikäiset.Tässä mun tämänhetkise kynnet, joista en oikeen osaa sanoa mitään. Tarkempaan observoidessa saattaa selvitä että tuossa on pronssi/hopea/kulta liukuvärjäys, ja jossakin omituisissa fantasioissa olin hyvin kiinnostunut miltä väriyhdistelmä näyttää. Jos totta puhutaan, aikas huonolta. Onneksi nämä näyttävät kauempaa katsottuna vain kultaisilta ja olen elellyt näillä lakkauksilla jo yli kaksi viikkoa, mutta tänään olis tarkoituksena tehdä jotkin uudet.
Tosin aina kun suunnittelen värkkääväni jotkut tajunnanräjäyttävät turbokynnet, päädyn monen yrityksen jälkeen lakkaamaan nämä yksivärisiksi.

Joku sattui kysäisemään että tehdäänkö täällä muutakin kuin kynsiä, esimerkiksi meikki- tai hiusjuttuja. Idea olisi sinänsä houkutteleva, että tänne saataisiin lisää sisältöä, mutta toisaalta en tiedä kiinnostaako ketään lukea täältä mitään meikkitutoja, koska itse olen ainaki ihan semitumpelo mun normimeikin ulkopuolella.

3 kommenttia:

 1. eiks kannattas lyhentää kaikki kynnet ku noi on iha erimittaset ? ja kannattaa lopettaa bloggaus jos ei kirjota tai ainaki sun kannattas alkaa pitää yksin blogii johon panostasit kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti huolestasi liittyen kynsieni pituuteen, mielipiteesi on huomioitu ja ignoorattu, onko sen nyt niin väliä onko yksi kynsi kaksi milliä pidempi kuin toinen :)
   Ja mitä tulee siihen kuinka loistokkaita neuvoja annoit bloginpitämisiäni varten, se, että kirjoitin tänne kolme päivää sitten, kumoaa jokseenkin argumenttisi siitä etten kirjoita tänne. On ristiriitaista käskeä lopettamaan bloggaus ja kuvitella että haluaisin panostaa kunnolla johonkin muuhun blogiin.

   Poista
  2. osaat kyllä lakata kynsiä tosi hyvin ja haluun lukee tätä blogii jatkossakin mutta vähän panostusta ! :)

   Poista