6.4.2012

Royal Party

Khii, ei oo tullu hetkees tehtyy mitää kovi ihmeellisii kynsii, ja sen äksidenti jälkee ku löin mu ainoon pitkän kynnen poikki mu skoppeen, ni viel vähemmä. Mutta tänäänpä sain loistavan ispiraation, joka tosin vaati pidempiä ja neliskanttisia kynsiä saavuttaakseen maksimiihkuutensa, niin teinpä pitkästä aikaa tekokynnet !
Aika söpöö, vaikka itse sanonkin. Periaattees aika yksinkertaset, mut sain vääntää vaik kui kaua, sillä mulla ei oo kunnon ruskeeta, vaan tein semmosen hienon miksauksen et sain noi päät ruskeiks.. joo ette ees haluu tietää. Ja oon halunnu käyttää noi rusettikoristeet jo vaik kui kaua, mut en viittiny laittaa mihinkää omii kusikynsii, ni näin sain ne hyvin käytettyy. Aaw, voisin pitää näit ikuisesti.

Nää on ne mitkä mul oli enne ku toi peukalonkynsi katkes, semmoset juosten kustut, konadoin vaa toho päähä jotai paskaa ja heitin hilettä sinne tänne, ei paljoo hurraaamist

Ja sitä edeltäny 'yritin onko mahdollista konadliukuvärjätä', joo ei ollu, meni vähä pepullee, mut laitoin nääki ettei tulis nii sisällötön postaus .. 
Nojaa se siit sit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti