18.3.2012

Being girly !

Aurinkoista sunnuntaipäivää ! Tuolla tosiaanki paistaa aurinko♥ Jess ihanaa kesä on tulossa!!!! Nyt kun sain hoidettua ton pakollisen ihkutuksen, voin kertoa että otsikko kertoo tän postauksen teemasta:) En tarkotuksella oo tehny kaksia tyttömäisiä kynsiä peräkkäin mutta nyt kun niin on käynyt niin saanki sujuvasti esitellä molemmat nyt samalla kertaa:)

Ensin noin viikko sitte tekemäni kynnet:
Noi on siis tosi yksinkertaset tehä!! Valitsemallaan värillä (mietein et tähän sopis just kaikki suloset pastellivärit) tekee ensin ranskalaisen manikyyrin, sit siihe (ite käytin dotting toolia) tekee vaikka valkosella noi pilkut ja sitten vielä taiteilee hammastikulla/dotting toolilla/ohutkärkisellä siveltimellä noi ns. pitsikuviot. Ite en omista yhtään konadia eli jos haluutte nähä ihan törkeen hienot pitsit niin kattokaa edelline (Alisan kirjottama) postaus!:)

Sitte tän hetkiset kynnet:
Oon aikasemmi ihaillu Alisan tekemii korsetti-/kengännauhakynsiä ja nyt sit koitin tehä itelleni jotkut semmoset.. Tein noi kynnet viime yönä ja aikaa meni semmoset melkeen 3tuntia... Olin ihan varma että onnistuisin sotkemaan ne ihan viime hetkillä mutta nyt ne ainaki vielä on kunnossa:D Kärsivällisyyt kyl vaati... Nää tais olla yhet monimutkasimmista kynsistä mitä oon tehny:D En tutorialia ruvennu tekee koska en oikeestaa ees uskonu että noi onnistuis, mutta voin nyt mahdollisimman epäselvästi selittää noi vaiheet:
  1. Jollain haalealla värillä keskelle pystysuoraan paksu viiva
  2. reunoille mustalla hieman ohuemmat viivat
  3. punaisella hieman ruusuja muistuttavia kuvioita keskelle
  4. ohuella mustalla nuo vinot viivat (niitä voi olla yhteensä myös vaikka vaan neljä, ei sen niin väliä)
  5. vihreällä muutamaan kukkaan pieniä lehtiä
  6. valkoisella kukkaan ohuita epäselviä viivoja jotka vähän antais jotai muotoa kukalle
  7. narujen päähän helmet, ite käytin samaa sävyä kun tossa keskellä on toi lakka:)
Toivottavasti joku nyt innostuu kans kokeilemaan:) Lakkojen nimiä ei taas oo mukana mutta enpä tossa mitään ihmeempii ees käyttäny:D

Nii ja ollaan saatu muutamia uusia lukijoita, jes jes:D! Saa myös kommentoida ja vaikka mahdollisesti vinkata meille omista blogeistaan:)) Seuraavaan kertaan!☻


1 kommentti: