5.8.2012

A crown is merely a hat that lets the rain in.

DAY 18: HALF MOONS
Mwahahaa tein kahet kynnet yhelle päivälle!!!:D Tässä ylhäällä siis ensimmäiset.. Eli harmaalla vaan toi pää ja rajaus ois puolikuun mallinen:) Halusin välttämättä kokeilla tota sanomalehdestä painattamista!! Katoin joskus netistä millee se neuvottiin tekemään alkoholilla, mutta ite käytin vaan vettä. Eli siis pieniä sanomalehden palasia (sanoilla ei kauheesti oo väliä koska ne näkyy sit kumminki peilikuvana) ja kulho/muki huoneenlämpöstä vettä, kastat sinne palasen kerrallaan ja painat kynnen päällä. Lopputulos on sitä selkeempi mitä kauemmin maltat sitä siinä pitää ja kuinka tiukasti. :) Päälle kannattaa sit aika pian laittaa päällyslakka, muuten kyl leviää heti.. Ite tykkäsin näistä ja aion todellaki koittaa vielä uudestaanki:)

Eli koska oon kauhee badass sääntöjenrikkoja, niin tuossa olis toiset puolikuu kynnet(:::: Pieni paljastus: lakkasin nää suoraan noiden aikasempien päälle, koska halusin nopeesti mahdollisimman erilaiset kynnet, nuo aikasemmat oli kumminki vähän synkät D: Tää lakkaus on myös ehkäpä vähän hillitympi vaihtoehto mun edellisessä postauksessa esittelemille glitterlakkauksille:)

HOOO miksköhän Alisa ei oo hetkeen postaillu? :OO Toivottavast seki pia heräis sieltä ni pääsisin kopioimaan sen inspiraatiolakkauksia >:) Heippa♥

1 kommentti:

  1. Ah syynä postaamattomuuteeni lienee se että leikkasin kynteni meganysiks, joten homma on vähän jäissä hetken.....

    VastaaPoista