5.8.2012

Day 24: Inspired by A BOOK

Hei taas.
Tuhosin suunnitelmani postata jokapäivä sillä hetkellä kun tuhosin kynteni. Se yksi lyhyt peukalonkynsi alkoi häiritsemään mua niin ylitsepääsemättömästi että päätin lyhentää kaikki niin lyhyiksi kun pystyin, ja palata lähtöpisteeseen. Harmittaa vaan että nyt menee haaste vähän jäihin koska eihän näihin nysiin mitään kynsiä tehdä. Törmäsin kuitenkin kasaan vanhoja ylimääräisiä tekokynsiä, ja päätin kuitenkin edetä. Pahoittelen kynsien lapioisuutta.
En voinut pettää ikuista suosikkikirjaani Mötley Crüe - The Dirttiä. Ei ollut edes vaihtoehtona tehdä toisesta kirjasta. Kuten aikaisemmassa postauksessa mainitsin, teen mielummin löysästi aiheeseen pohjautuvia kynsiä, ennemmin kuin alan vääntämään mitään muumi-hahmoja.
Et sä voi alkaa piirtämään jotain kirjan tapahtumia kynsiis, joten lakkasin tunnelmaan liittyvien kuvien pohjalta kaikkea.

2 kommenttia:

  1. itellä kävi ihan vasta sama , olin just saanu kasvatettua aika pitkät kynnet kun vittuunnuin jostain lohkeemasta ja PURIN kaikki kynnet ihan nysiksi : < just ku olin saanu vierotettua itteni kynsien puremisesta ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voi hitsihumtsi liity meidän kulttiin (vauvakilpikonnapopulaatio) näin pääset pois tästä erittäin vitun ärsyttävästä kynsienpurennasta viimeinen mahdollinen liittymispäivä:20.12.2021 voit ottaa yhteyttä snapchatissa minun sc on risu-mies

      Poista