7.1.2013

Glitter Puke

Lupailinkin tuossa viime viikolla ahkerampaa postausta, ja sepäs tarkoittaakin hieman lyhyempiä mutta yksityiskohtaisempia postauksia multa. Joka olikin huomaamaton vihje siihen että tulinkin nyt esittelemään tänne periaatteessa vain yhdet kynnet.
Halusin väsätä koulun alkuun jotain hienoa, mutta kuinkas sitten kävikään. Muutaman suttauksen jälkeen päädyin lakkaamaan kynteni vain vaaleanpunaisella, pinkillä hilelakalla ja mattalakalla.
Tyydyimpä siis kohtalooni startata kevätlukukausi ihan tuommoisilla kynsillä.
Kävipä kuitenkin niin, että tänään tympäännyin mielikuvituksettomuuteeni ja siihen etten ikinä jaksa laittaa mitään kynsikoristeita.
Ajattelin piristää niitä edes vähän violetilla liukuvärjäyksellä. Yllättäen karkasi mopo käsistä ja huomasin läiskineeni kynteen joka ikisen lila/pinkihtävän erinäköisen timantin mitä löysin. 


Heittelin niitä totaalisen randomisti, mutta oon silti aika tyytyväinen tohon peukaloon, ja siihen että sain kerrankin käyttää mun timangeja. Oon kovin kiinnostunut näkemään miten nää kestää, en nimittäin ole juurikaan kuuluisa kynsilakkauksieni hyvänä pidosta.
Olis varmaan pitäny tehdä nää uudeksvuodeks.

1 kommentti:

  1. Teille kolmelle on haaste blogissani (: http://handwork-nails.blogspot.fi/2013/01/11-asiaa-haaste.html

    ps. Ihanan väriset kynnet (;

    VastaaPoista