26.1.2013

The winner takes it all

Hiiii♥ sain joululahjaks tuollasen kynsien koristelujutun:) Siinä on siis valkosia, kultasia ja mustia pikkusia helmiä, ja musta kynsilakka:) Paketin takaa löytyy ihan selkeet ohjeet. Kokeilin näitä heti jouluaattona:
 Ensimmäinen kokeilu ei sujunu iha täydellisesti kuten voi ehkä kuvastaki huomat:D En ollu laittanu päällyslakkaa koska ohjeessa ei siitä mitää mainittu ja jotenki aattelin et se sitte pilais noide koristeluiden hauskan pinnan.. Ei siis pysyny kynsissä kovinkaa kauaa:D
Piakkoin yritin kummiski uudelleen ja nyt sovelsin sillee että teinki vaan ranskalaisen manikyyrin:) (mukaan oli pakko lisätä muutama koristetimantti♥) ja nää onnistu paljon paremmin ! Nyt laitoin heti päällyslakkaa, mikä on tosi suositeltavaa.. Monet ihmetteli että 'eiks noi tartu kaikkialle ja oo hankalat?' mut en kyl huomannu mitää sellast:)
Siinä on mun uuden vuoden party kynnet (::: Liila-musta liukuvärjäys alla ja koristetimanttei♥ Nää oli mulla ainaki viikon ja tykkäsin paljonpaljonpaljon !!!
 Uuuuuuuu....! Meillä oli Alisan ja Petran kaa 'kynsipartit' eli napattii sylilline lakkoi ja koristeit mukaamme ja suunnattii Petran luo, jossa kökötettii metri kertaa metri kokoses tilas kolme tuntii lakkaamas kynsii(::: Mä lakkasin Petran kynnet, Petra Alisan ja Alisa mun... Eli joku saatto ehkä jopa huomatakki et noi on aika Alisan oloset lakkaukset:D Lyötiin myös vetoo että ketä meist pitää näit lakkauksii kauiten ---> mä luovutin ensimmäisenä kolmen päivän jälkee ja 2minuuttii sitte Petra soitti ja kerto et Alisa on luovuttanu, eli Petra voitti♥ (joudutaa nyt ostaa sille suklaalevy)

Sitte tällaset reippaasti yksinkertasemmat lakkaukset eli iha vaa perus musta lakka alla ja päällä hilettä.. Tos alemmas kuvas on mun vähä joulusempi vaihtoehto perus ranskalaisel manikyyril:) Aattelin että jos heittäytys laiskaks nii vähä pinkimpänähä (hino sana) ton tapaset ystävänpäivä kynnet vois olla suloset(:
 Oon nyt tehny aikas paljo tollasii tosi yksinkertasii ja helpost toteutettavii lakkauksii, en tiedä et onkos se hyvä vai huono asia?:D Hihhh, no tosiaanki vois ruvet pia suunnittelee mitä ystävänpäiväks:) Ehkei mitää nii övereit ku viime vuonna...

Bye♥
ps. sori jos ton otsikon myötä jollekki jää ABBAn biisit soimaa päähä D::

5 kommenttia:

 1. Oi, hienoja kynsiä oot tehnyt!

  VastaaPoista
 2. no siin o sul hino tausta..

  p.s. toi mei kuva tuol reunas on iha semivanhentunu....

  VastaaPoista
 3. mistä ostit kynnet

  VastaaPoista
 4. Hömmm? Tarkennatko kysymystä?:) kynnet on ihan omat...

  VastaaPoista
 5. Ihania ♥
  Varsinki noi pinkit.

  http://mylifewithnailart.blogspot.fi/

  VastaaPoista