4.2.2013

Bon Voyage !

Heissulivei ! 

Päätin tässä tulla nopeasti postaamaan, kun on hieman aikaa ennen lähtöä. Ollaan siis lähdössä Alisan ja Iidan kanssa Ranskaan ens yönä !! Mennään sinne yhden kouluprojektin myötä. Ja onneksemme me kaikki kolme päästään samalle reissulle ! Tarkotuksena olis myös uusia toi meidän yhteiskuva siellä :)) Hieman jännittää miten reissu menee, mutta eiköhän me pärjätä :DNämä kynnet Iitu teki mulle, kun meillä oli ne kynsibileet. Rakastuin näihin totaalisesti ja voitinkin meidän vedon ! Noi kaks lupas ostaa mul jotai kivaa palkinnoks tuolt Ranskast :)

En jaksa selitellä näitä kuvia sen enempää, mutta jos on kysyttävää niistä, niin eikun kommentteja vaan :)Tässä olis tämän hetkiset kynnet. Ranskan lipun värit tarttu kynsiin fiilistelyn myötä :) Saa nähdä kestääkö noi koko reissun ajan :D2 kommenttia:

  1. Hei sellanen pikku kysymys, että laitatteko hileet geelikynsiä tehdessä ns. geelin sekaan ja kovetatte uv-valolla? Ja laitatteko hilekerroksen päälle vielä yhden kerroksen geeliä vai jätättekö hilepinnan päällimmäiseksi? Vaaaai laitatteko esim. päällyslakkaa hileen päälle? :) Vai laitatteko hileet ja kaikki vaan normaalin kynsilakan päälle?? Kiitos paljon!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli geelikynsiihän meillä ei kellään ole..:) eli siis ihan normaalin lakan päälle hilettä (joko irtohilettä tai hilelakkaa) ja sitte päällyslakkaa:) jos käyttää esim irtohilettä eikä haluis kynnen pinnasta kauheen röpöstä tai tuntuu että hileet irtoo ni sit laittaa vaan päällyslakkaa vaikka iha pari kolme kerrosta:)

      Poista