8.3.2013

Twinkle, Twinkle, Little Star

Heiii♥♥ Iitu täällä nuhasena postailee:) Oon ollu kaks viikkoo lähes putkeen kipeenä! Niin ei oo siin sitte kauheesti pystyny mihinkää lakkailuihin keskittymää..
 Siinä ensimmäisessä kuvassa on mun talviset kynnet:) Alla sellasta Ranskast ostettuu hilelakkaa liukuvärjäyksenä ja päällä sattumalt samanvärisii tähtikoristeita:) Yksinkertaset tehdä mut silti ainaki ite tykkäsin kovasti!
 Halusin nopeesti tosi näyttävät kynnet, joten lakkasin vuorotellen jokasen kynnen sinisellä ja kaadoin päälle suoraan purkista tollasta sinistä hilekoristetta ja sitte vaan läpinäkyvää päällyslakkaa. Kannattaa pitää vaikkapa tavallista piirrustuspaperia siinä alla kun kaataa niitä hileitä, niin ne saa sit helposti kipattuu takas kippoon. :)
 Hiihtolomalla tein hienon ostoksen: ostin akryylivärit! Tien että yleensä kynsitaidetta varte käytetää erityisest siihen tarkotettui maaleja, mutta nää oli tosi edulliset Stockmannilla. Tuossa on ensimmäiset kokeiluni, yritin tehä jonkinnäkösiä kukkasia. Ei oo kauheen onnistuneet koska en tosissani keskittyny ku peukalon kynteen. Voin tehä myöhemmin postauksen omistettuna kokonaan näille akryyliväreille!:)
Siinä taas lakkaukset jotka yhdistää kaikki mistä pidän eniten: ranskalaisen manikyyrin, leopardikuvion, vaaleenpunasen ja tollasen blingaavan koristeen!!:) Oon tehny samantapasia useinuseinusein mutta nää on silti jotenki tosi suloset:)) Onnistuivat tosi hyvin siihen asti, kunnes rupesin laittamaan päällyslakkaa, mikä sitte vähä levitti noita mustalla tehtyjä;/

Aattelin että kannattaskohan mein sopia Alisan ja Petran kans kaikil meille jonkinnäköset omat 'postauspäivät' niin postauksia vois ilmaantua useemmin ja säännöllisemmin?:)) Heh, no tarvii miettii:) Mut hyvää viikonloppuu kaikille♥ Nauttikaa nyt noista ihanan talvisista ilmoista ennen ku kevät tulee 'pilaamaan' kaiken loskallaan ! :D

1 kommentti: