7.8.2011

Back To School

Nyt olen taas sen verran kynsiä vääntänyt, että on hyvä aika päivittää tänne jotain. Eräänää kauniina päivänä, haalein kynsikamat pusseihin ja lähdin Petralle, tarkoituksena lakata jonnekkin häihin sopivat kynnet. Suunnittelimme hetken ja koitimme miltä se näytti (jättimäisessä ylijäämä tekokynnessä :/) Lopullisista kynsistä unohtuikin sitten kuva ottaa, mutta suunnitelma kynnestä on kuva. Lopputulos oikeissa kynsissä ei ehkä ollut niin hyvä kun olisi voinut ...
kuvassa (suunnitelma) kynsi hametta vasten / klikkaa isommaksi

Sen jälkeen päätimme lakata tekokynnet, kun nyt kerran oltiin siinä kaikki kamppeet pöydällä. Lakkasin kysi kiinni sinitarrassa, koska halusin pitää simpukkasatamakynnet vielä viikonlopun. (Ja hukkasinkin lauantaina kaksi kynttä siinä Kuxun synttäreiden....aikana) Päätin tehdä mustavalkoiset, koska kaikki kynteni ovat aina olleet niin värillisiä. Innostuneena edelleen siitä liukuvärjäyksestä, oli pakko taas ängetä sekin mukaan. Laitoin kynsiin myös jotain mustavalkoisia kukkasotku kynsitarroja, mutta huomasin etteivät näy mustalla pohjalla. Ihan tyytyväinen näihin olen äsken nämä kynsiini laitettua mutta jotenkin ovat liian.. tylsät ? Enpä tiiä. Ainakin tylsät verrattuna Petran tekemiin kynsiin, joista se toivottavasti tekee pian blogauksen laitettuaan ne kynsiinsä. Tarkoitus olisi näillä kynsillä kuitenkin mennä kouluun. hmh.
*klikkaa isommaksi*

Noiden kynsilakkojen nimiä kirjoittelen, en siksi että kuvittelen että ketään kiinnostaisi, vaan koska ne nyt vain näyttävät niin tyylikkäiltä ; ) Aika lyhyeksihän tämä teksti nyt jäi siihen edelliseeni verrrrattuna mutta jos vaikka enskerralla pidemmin ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti