3.8.2011

Vastentahtoiset Simpukkakynnet

Ispiroituneena kynsistä, blogeista ja kynsiblogeista, aloitamme nyt tämän blogin, ajatuksena kynsiin liittyvä kirjoittelu ja aiheeseen liittyvien kuvien lisäys :) Ulkoasu vaatii todellista remonttia, mutta kaaaikki aikanaan.

Itse suosin tekokynsiä lähes joka tilanteessa; omat kynteni kun sattuvat olemaan lohkeilevat ja jyystetyt nysät. Ja tällä helkellä keltaisesta kynsilakasta pahasti värjäytyneet. Tekokynsillä takoitan Seppälän neljän euron muovilapioita enkä mitään erikoisia geelikynsiä. Itseltä kynsilakkoja löytynee reilut 50, ja olen totaalisesti addiktoitunut niiden ostamiseen. Suurin osa parin euron alelakkoja, jotka olen todistanut paljon paremmiksi hinta/laatu suhteeltaan kuin ylihinnoitellut MakeUp Storen/Lumenen 'en kuivu koskaan' lakat. Satun olemaan myös kynsiliiman kruunattu mestari.

Saavutuksiani kynsiliiman saralla:
► Liimasin silmäni kiinni
► Liimasin suuni kiinni
► Tiputin housuilleni liimaa ja ne jäivät kiinni ihoon
► Kaadoin kynsiliimaa purkillisen matolleni (karvalankamatto ^^)
► Liimasin kieleeni (?)
► Oma kynteni repesi puoliksi irti; liimasin sen kiinni
► Kaadoin purkillisen liimaa käsilleni

Tällä hetkellä uudet tekokynnet sormissa ja totaalinen ideakriisi; ideoita on liikaa. Ostin tänään jotain kynsitimatteja, ja niitä olis kiva päästä kokeilemaan tänään. Toisaalta, olisi kiva tehdä jotai kuvioita ohutsiveltimisillä (<onko tuo edes sana o.o) lakoilla. Mitä kuvioihin tulee, auttamattomana pro-oikeakätisenä ja totaalisen anti-vasenkätisenä ei taida kyllä hermot riittää nyt siiheen vääntämiseen. Voisin kirjoittaa tähän muutamia ideoita tämän päättymättömän monologini piristykseksi. Oon huomannut, että mitä enemmän kynsilakkoja, sitä hankalampaa päättää. Olis kiva päästä kokeileen jotain noista tänään ostetuista, tollasta mintunvihreetä, metallinhohtosta vaaleensinistä, punaista paljettilakkaa tai überblingbling hopeeta. Loistavaa, kynsiparterini saapuikin juuri, ja pääsen viimeinkin lakkaamaan näitä :)

Päädyin mintunvihreään, hileeseen ja mystinen sininen liukuvärjäys... Okei, liukuvärjäys ei onnistunu iha sil tasol ku toivoin mut joo. Ilmeisesti teemoiksi päätyivät pääsiäinen ja simpukkasatama. Liimasin äsken pari timanttia ja yhy tevetuloa meren helmet :/ Pääsiäiskynnet ovat trasformereenanneet itsensä ruutukynsiksi. Koska niiden jokaiseen kynteen tekeminen tuntuu kestävän ikuisuuden, päätin sitten mennä pidemmälle omieni dekoreeraamisessa. Vetäisin sinisen ja glitterviivan tuohon timanttien päälle. Voisin miltei julistaa valmiiksi nämä yksilöt. Nyt on kuvakin valmis ja liitän sen tähän.

*klikkaa isommaksi*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti