6.3.2012

My little nail world

Heeips kaikki rakkaat lukijat ! (: Kynsien lakkaus talkoita on tässä käyty pariin otteeseen viime päivinä. Ajattelinkin postata merkinnän tässä samalla kun kynsilakka kuivuu. Joo eli lakkaus inspiksiä on ollut tässä parin päivän sisällä tosi paljon ! Varsinkin tänään, kun sain eilen uuden ihanan värisen kynsilakan ! ((: Kynsien kasvatus operaatiokin on täydessä tohinassa, joten nyt noihin viittiikin ruveta suttaamaan kaikenlaista :D Joo ja viikonloppuna olisi tiedossa Alisan kanssa "kynsibileet" eli siis lakataan yhdessä kynsii ymsyms käytetään toistemme lakkoi yms muita sörsseleitä ((: Suosittelen kans kaikil et ottaa jonkun kaverin mukaan vaan ja lukiutuu yhteen huoneesee kynsilakkahöyryjen sekaan :DD Eli siis viikonloppun varmaan tulee uutta postausta. No mut ylimääräiset selitykset sikseen ja asiaan.

 Ensin aluksi tässä kuva mun uudesta kynsilakkojen säilytyspussista, minkä sain kans eilen Eli se on Oriflamelta tilattu ja koska en omista suuria määriä lakkoja niin kaikki mahtuivat nätisti tohon. Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta, mutta toivottavasti ymmärrätte mitä kuva esittää :D Mutta tässä nyt parit uudet lakkaukset:

Starry Sky


Tällaiset tähtiteemaiset kynnet syntyivät pari päivää sitten. (: Pohjavärinä käytin oranssia, ginatrigotin beauty nails kynsilakkaa. Ruudukon tein konadilla (anteeks!) ja lisäksi käytin Wild & Mildin kultaista ohutkärkistä, sekä loppusilauksena tähtikynsitimantti. Lopputulos oli siisti ja kynnet oli helppo tehdä (:


Pure colour


Tässä tämän päivän saldo! Eli siis suloiset rusetti kynnet. Pohjavärinä käytin siis tuota upouutta kynsilakkaa, josta laitan vielä kuvan loppuun, mutta kyseessä siis Oriflamen kynsilakka, väri  Pure colour. Apuna oli jälleen konad ja ohutkärkiset lakat. Lopputulos ei ollut ihan sitä mitä hain, mut joo... :D Oikeen käden lakkoja ette ees haluu nähdä! Vasemmalla kädellä lakkaus ei valitettavasti oo mun vahvuuteni :D varsinkaan kun pitää pikkutarkkaa työtä tehdä ! 

Tässä vielä kuva lakasta johon rakastuin !3 kommenttia:

  1. äääää ihan törkeen suloset rusettikynnet ja ihanan väristä toi lakka !!;o

    VastaaPoista
  2. hihihiiii joo ihastuin tohon väriin heti ! (:

    VastaaPoista
  3. hii söpöjä :> onks noi rusettikynnet NE kynnet mitä olit suunnitellu ?

    VastaaPoista