22.11.2011

Candy Shop & Corset

Omia kynsiä olen taas sotkenut, ensimmäiseksi keltaiset (alunperin suunnittelin englanninlaku kynsiksi) Mutta keltavalkomusta lakufimo oli liian iso näyttääkseen hyvältä, joten nypein ne irti. Josta taas aiheutui damagea lakkaan, joten näyttää kuvassa hieman muhkuraiselta kun yritin täyttää reikiä. Päät ovat vähän samantyyppiset kuin vesimeloonikynsissä, mutta suttuisemmat. Ulkona keltaisten helmien ja kynsilakan ero on suurempi ja näyttää paremmalta. Mutta kuvapa onkin sisältä.
*klikkaa isommaksi*
Eivät kauaa kestäneet, nypin kokoajan helmiä, eivätkä niin kaunista katseltavaa olleet ihan revittyinä. joten tein toisenlaiset kynnet eilen.

Halusin käyttää vihreitä pikkurusetteja, ja ajattelin tehdä korsettia muistuttavat kynnet (jotka päätyivät kyllä näyttämään enemmän kengiltä..) nojaa. Muistin että rusetit olivat kirkkaampia ja että vihreä koristelakka ei ollut niin kirkasta, mutta näin ei ollut. En tiedä tajuaako tosta että noi rusetit esittää et noi narut on sidottu, mut ihan sama :D
*klikkaa isommaksi*
niin ne rusetit on noi möykyt tossa, ei oikein näy tossa kuvassa. Mietein olisko ne pitäny laittaa toisinpäin tai erikohtaan mut ei voi mitään.

Pera pahoittlee kun ei ole kirjoittanu since forever, mut aikoo ehkä joskus hamassa tuleveisuudessa kirjottaa. myk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti