18.11.2011

Something new, Something old, Something blue and something borrowed

Hihi otsikko aika hää-teemanen, vaikka nyt ei kyllä ole siitä kyse:D Tässä blogauksessa taidankin höpistä vähän kauemmin ja niinpä esittelyssä ovat peräti neljät kynnet:) Oon tosi pahoillani, mutta nyt mulla on kuvia pelkästään kynsistä eikä esim kynsilakoista tai tarvikkeista;( Se johtuu ihan siitä että tässä blogauksessa tulee myös olemaan kuva kynsistä, jotka mulla oli yli puol vuotta sitten ja koska en enää muista lakkoja jne... : D Mutta jos joku haluaa tietää ihan tarkan värisävyn tai merkin niin voi toki kysyä, yritän sitten muistella:)

Meiltä on myös kysytty tutoriaaleja ja voi olla että niitäkin tulee:)

Ensimmäinen fimokokeiluni ei mennyt ihan putkeen. Tein fimokynnet vai oikeaan käteen. Pohjalle lakkasin vaaleanpunaisella, jota olin kuitenkin erehtynyt ravistamaan niin että kynnen pintaan ilmestyi runsaasti ilmakuplia. Siitä vielä lannistumatta lakkasin kynsien päähän liilalla ranskalaisen manikyyrin:) Fimojen leikkaus oli todella hankalaa ja koska en vieläkään omista fimoleikkuria, leikkasin fimot puukolla ja niistä tuli aivan liiian paksuja!! Käytin siis vaaleanpunaisia kukkafimoja. Näistä kynsistä minulla ei ole kuvaa, sillä ainoa positiivinen mitä niistä voisi sanoa, olisi ollut että ne näyttivät sympaattisilta. Paitsi että värit olivat lapsekkaat, ne myös näyttivät lapsen tekemiltä. Pidin niitä kynsiä ehkä kaksi päivää, ennen kuin aloitin kynsienhoivausoperaationi, josta pian lisää. On turhauttavaa kun en muista ottaa kaikista kynsistäni kuvia!! Ehkä joskus opin=)

Ja nyt sitten nykyisestä kynsitilanteestani. Kynteni olivat siis yhdessä vaiheessa todella huonossa kunnossa. Olin käyttänyt pitkän aikaa jatkuvasti tekokynsiä, jonka jälkeen päätin kasvattaa omia kynsiäni. Silloin lakkasin kynteni 2-4 kertaa viikossa ja aina ennen lakkausta otin tietenkin ensin vanhat kynsilakat pois. Kynsinauhani näyttivät kuivuneilta ja kynteni katkeilivat helposti. Nyt olen 10päivän ajan pitänyt vain yksiä lakkoja ottamatta niitä välissä pois. Mielestäni se on hieno saavutus!! Olen myös rasvannut käsiäni useasti päivässä, siihen suosittelen vitalista (>:D) !! Voin sanoa että mielestäni kynteni näyttävät paljon paremmilta. Kynsilläni oli siis vain kerros hoitavaa aluslakkaa, värillistä lakkaa ja kovettavaa päällyslakkaa.

Tajusin että jos haluan pitää pitkän aikaa samat kynsilakat kynsissä, on niistä tehtävä mahdollisimman yksinkertaiset. Jos nimittäin tekee pirteät kukkakynnet ja seuraavana päivä onkin huono, niin tekee mieli saman tien ottaa tekopirteät lakat pois. Sama juttu jos tekee synkät tai liian taiteelliset kynnet, niihinkin menee helposti (ainakin itselläni) fiilis. Näiden 10päivän aikana olen tajunnut kuinka yksinkertainen onkin siis todella kaunista. En tarkoita etten enää lähtisi koristelemaan kynsiäni, vaan että vaihtelu virkistää:) Kylläpäs tämä teksti näyttää jo venähtäneeltä:D Eikä vielä ole tullut edes yhtä kuvaa!!! No, sen voi korjata.. Tässä siis kynnet joita jaksoin katsella 10päivää :


Tuo kullan värinen kynsilakka on yksi vanhimpia lakkojani... Ostin sen neljä-viisi vuotta sitten Vapaa Valinnasta parilla eurolla. Silti se ei ole yhtään kuivanut vaan levittyy täydellisesti:) ....Mutta se on pian loppu:( Tuossa kuvassa oli taas rekvisiittana mitäpä muutakaan kuin helmiä=)

Seuraavaksi kynnet jotka ovat tekokynnet:D (Eli siis selvää huijausta) Haha ei vaan, ei tekokynsissä mitään pahaa ole, mutta en jaksaisi lukea blogia jossa kaikki kynnet ovat valmiiksi kaupasta ostetut. Tämä kuva on kuitenkin poikkeus koska haluan kertoa että nämä olivat mielestäni parhaat tekokynnet jotka minulla on ollut. Sain nämä tuliaisiksi Bulgariasta josta nämä oli siis ostettu ihan parilla eurolla. Pidin näytä muistaakseni 2-3 viikkoa ilman että ne rupesivat näyttämään kärsineiltä. Tämä kuva siis on aika vanha, jostain kesän alusta. Kuvassa näkyvät etusormen kynsi oli auttamattomasti liian suuri, vaihdoinkin siihen muistaakseni samana päivänä (otettuani kuvan) sopivamman kokoisen kynnen. Nimettömän kynsi ei kuulunut tähän vaan se on jotain jäänteitä joistain ensimmäisistä tekokynsistäni. Tässä siis kuvaa:Kannattaa siis aina tekokynsienkin päälle laittaa läpinäkyvää päällyslakkaa, jos haluaa pitää ne pitkään hyvässä kunnossa:)

Seuraavaksi on vuorossa jotakin sinistä. Nämä kynnet ovat paljolti meri-aiheiset, mutta myös valitettavasti lähes samallaiset kuin blogissa aiemmin esiintyneet pinkit kynnet. Eli siis eri sinisen sävyjä liukuvärjäyksellä aluslakan päälle  ja lopuksi kulmaan sininen helmen puolikas:) Kyllähän nämä voisivat joksikin hääkynsiksikin soveltua!

Viimeiseksi 'jotakin lainattua' siitä syystä että näihin idean sain opettajaltamme, jolla oli tuollainen hieman ranskalaista manikyyriä muistuttava viisto lakkaus kynnen päässä. Omaa ideaani ovat kuitenkin tähtikoristeet ja sivussa olevat pisteet. Tein nämä kynnet eilen illalla enkä usko että pidän näitä kovin kauaa. Voi nimittäin huomata että nämä on tehty ensimmäisessä kuvassa olleiden kultaisten lakkauksien päälle (jotka siis ovat olleet minulla jo 10päivää).
Tää teki taas saman ku viimeks ja kään ton vikan kuvan sivuttain!!!:D KUI??:D

No what ever :D
Jee kynteni ovat jo pidemmät kuin koskaan aikaisemmin!!:D Nyt päätän tämän kertomukseni ennen kuin sormeni kramppaavat:) HEIPPA !!

1 kommentti: