17.11.2011

Watermelons

heibababaa !

fimot tuli, ja uhrasin espanjankokeeseenlukemisajastani (oliko tuo edes sana) fimokynsien tekemiseen. Tilasin myös hassun hyrrän helmenpuolikkaita, en jaksanut ottaa niistä kuvaa koska on pimeää. Paketissa oli myös kaksi pikkupussia rusettipaljetteja, vissiin kaupanpäälisenä tjtn ? :) No olivat iha söpöjä. Fimot oli iha jees, aika paljon kukkia, täytynee alkaa tykätä kukista.
loistavasti onnistuin ottamaan kuvan väärstä päästä, joten love ja i ♥ me (?) fimojen teksti näkyy käänteisenä. Kävin heti vesimeloni fimon kimppuun (... leikaten samalla sormeeni... ) ja tein vesimeloni kynnet, omiin kynsiin. En olisi muuten jaksanut omia lyhyitä kynsiäni alkaa sotkea mutta koska peukaloiden kynnet olen kasvattanut ihan kivat pituisiksi, että näyttävät ihan hyviltä niissä.

*klikkaa isommaksi :)*

mielestäni ihan onnistuneet ekoiksi fimokynsiksi.. Viime postauksessa esittelemäni talvikynsi saattaa jäädä tekemättä koska en oikeastaan enään tekokynsiä niinkään käytä. Tosin jos nyt satun käymään seppälässä sellaiseen aikaan että tekisin, mutta muuten teen varmaan omiin kynsiin. Tai ainakin peukaloon. Ah. Mutta näin päättyy taas lyhyehkö monologini.

2 kommenttia:

  1. ihanat kynnet ja ihanat fimot! ONKS TOI SYDÄN TOI RUSKEE MISSÄ ON 'LOVE'? !!!!_IHANA___!!!!! :DDd

    VastaaPoista
  2. jjuu.. mut hyi se o ruskee :((

    VastaaPoista